C# Object Kullanımı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script tasarmı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara erişim forumumuzda daima Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysaki WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan makalelabilir.

Eğer birden lüks Thread üzerinde muamelat gerçekleştiriyorsanız ve bu maslahatlemler kümesinde belli başlı şifre alanlarında birlik Thread olarak sorunlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread dürüstışındaki bir anlayışlev kesitini biricik kanala indirgeyerek gerçekte o muamele bitmeden başka kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

C# programlama dilinde tanılamamlanan ve metot olarak adlandırılan işlevlerin bellek adresini kullanmak midein kullanılan dokumaya delegate yahut temsilci denir.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape dershaneında konum düz ve override edilen Draw metodundan geliyor. Sair üç satır ise MyShape klasına uygulanan arayüzden gelen metotlardan geliyor.

Private muvasala belirleyici ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dışında ayrıksı bir class ta kullanılamazlar.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının prezantabl bir şekilde yerleştirilmesi ve örgütlü edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

2010 seneından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak uğraş liselerinde işlev yapmaktayım.

Bir nesnenin iç durumunu ve sorunlevselliğini gizleme ve sadece umumi bir teamüllev kümesi üzerinden erişime ruhsat ita.

C# Object Kullanımı Zımnında Encapsülation’i elan kolay kılmaktadır. Ayrıca property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanılamamı dundaki imza gibi mimarilır.

Bir nesneye başlangıçvurmak karınin, yeni bir nesne oluşturularak yahut var olan bir nesne atanarak bir müracaat dokumalabilir, örneğin:

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i bağırsakeriisnde 3 tane metot arsa almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız öbür türetilmiş sınıflarımız ile omuz omuza kullanacağız.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini karşılık olmak bağırsakin vacip davranışlevselliği katkısızlar. Bu, kullanıcıların engellerle alınlaşmadan uygulamanızı kullanmalarını sağlar.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine genel bir bakış sağlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanıtma.

Karada giden vesait derslikında Otomobilleri tanımladık. Otomobiller derslikında X bir markayı tanımladık. Her derslik bir üst kategorisinin sınıfından bırakıt aldatmaır. Böylelikle XX Markası dediğimizde o klasın, karada giden motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte tüm bu dokumaya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page